ADDRESS


PHONE

Kako sta povezana spletna optimizacija in izdelava spletne strani 

Kako sta povezana spletna optimizacija in izdelava spletne strani 

Vse večji pomen ima danes optimizacija spletne strani, saj je konkurenca vedno večja, s čimer pa narašča tudi pomen kvalitete. Prav zaradi tega gresta spletna optimizacija SEO (search engine optimization) in kvalitetno oblikovana spletna stran z roko v roki. 

 Pomen optimizacije in spletnega oblikovanja

Lastniki podjetij so dolgo časa menili, da sta SEO in spletno oblikovanje ločeni enoti, vendar sta tako tesno povezani, da so težave z uvrščanjem spletnega mesta pogosto posledica slabe organizacije in izdelave spletnega mesta. To ne pomeni, da je postavitev spletnega mesta edini dejavnik, ki ga je treba upoštevati pri razvrščanju, in morda niti ni najpomembnejši, saj nekateri strokovnjaki menijo, da je vsebina pomembnejša od vsega, in bi se moralo podjetje nanjo osredotočiti v prvi vrsti.

 

Iskalniki so z leti postali vse bolj natančni glede vrste spletnih mest, ki jih bodo uvrščali visoko, številne njihove trenutne zahteve pa vključujejo postavitev, odzivno zasnovo ter organizacijo in navigacijo spletnega mesta. To je zapleten proces in pri podjetju za spletno oblikovanje je vsekakor treba poiskati nekaj stvari, vendar bo nadarjeno podjetje hitro dokazalo svojo vrednost za podjetje.

Izbira pravega podjetja za optimizacijo in oblikovanje vaše spletne strani

Eden od neprijetnih trenutkov učenja, ki ga doživi veliko lastnikov podjetij, je izbira podjetja, ki lahko izdela čudovita spletna mesta, vendar ne ve ničesar o njihovi prilagoditvi za trženjske namene. Lastniki podjetij se občasno pustijo zvabiti s posebej elegantnim ali drznim portfeljem, nato pa ugotovijo, da se jim naložba ne povrne, da se promet ne poveča, podjetje pa morda niti nima orodij za spremljanje učinkovitosti spletnega mesta. Pravzaprav lahko spletna mesta, ki trgujejo le z nenavadnimi postavitvami in nenavadnimi koncepti, izgubijo promet, saj so ljudje na spletu na splošno nestrpni. Želijo tisto, kar jim je udobno, želijo, da je spletno mesto enostavno za uporabo, da je ustrezna vsebina predstavljena vnaprej in da se takoj odgovori na vsa njihova vprašanja. Tako je videti uspešna kombinacija SEO in spletnega oblikovanja.

Kako sta povezana spletna optimizacija in izdelava spletni strani 

Če vas zanima optimizacija spletne strani in ne veste kam se obrniti, je ProMarketing zagotovo prav naslov!