ADDRESS


PHONE

Idealna darila za vsakogar!

Najlepši letni čas je tu! Vse je okrašeno in v veselem vzdušju. Ko  je mrzlo si privoščimo kuhančka ali vročo čokolado. Okoli nas stojnice lepo okrašene iz katerih diši prelepo, da bi ostali ravnodušni. December je za nekatere najlepši mesec v letu, za druge malo manj, vendar nekaj je sigurno čas hitro mine in nakup daril za bližnje je lahko stresno ob vseh zabavah, službi in izpitov s katerimi se soočamo pred prazniki.

NAMIG: Med nekatera izmed najbolj priljubljenih daril za obdarovanje, sodijo ovitki za telefone, saj danes vsak med nami, poseduje ne samo en, ampak mnogi, tudi dva ali celo več telefonovo. Poceni ovitki za telefone so lahko odlična izbira za obdarovanje, v kolikor pa vaši obdarovanci ovitke za telefon že imajo, pa jim podarite novo pametno uro ali pametno zapestnico. Poceni pametne ure in zapestnice so trend obdarovanja za katerega se odloča vedno več posamenzikov. So pa hkrati, pametne ure in zapestnice, tudi odlično poslovno darilo.

Zaradi tega smo se odločili, da Vam pri izbiri daril pomagamo! Na našem seznamu so idealna naravna darila za vsakogar, ki jih lahko naročite preko interneta. Ja, prav ste prebrali vsa spodaj navedena darila lahko kupite preko interneta in se izognete gužvi in dolgim vrstam v trgovini in s tem dodatnemu stresu.

Naravna dišeča kozmetika

Na prvem mestu je naravna kozmetika. V Sloveniji imamo kar nekaj spletnih trgovin z naravno kozmetiko v katerih je izbira kar pestra. Zakaj, naravna kozmetika? Zato, ker želimo biti originalni. Hkrati pa je naravna kozmetika idealna za osebe, ki so zavedne in okoljsko osveščene. Drugi plus naravne kozmetike je lep izgled in izjemen vonj. Mi priporočamo trgovino Monna.Idealna naravna darila za vsakogar!

Čaj

V tem zimskem času je čaj tekočina, brez katere si veliko ljudi ne more predstavljati dneva. Ob mrzlem dnevu je skrbno izbran čaj neprecenljiv. Ob izbiri zeliščnega in sadnega čaja ne morete zgrešiti. Hkrati je čaj naravna izbira in je dober za mehur in počutje.

Slovenski nakit iz lesa

Tretja izbira, ki je naravna so izdelki iz slovenskega lesa. Vse več je malih proizvajalcev, ki ustvarjajo različne ročne unikatne izdelke iz lesa. Najdemo izdelke tako za moške, kot za ženske. Za moške imamo lesene ure in metuljčke, medtem,ko je za ženske izbira veliko večja. Leseni uhani, ogrlice ter prstani lepo oblikovani s posebno energijo. Skratka malenkost za vsakega.

Idealna naravna darila za vsakogar! Za katerega se boste Vi odločili?