ADDRESS


PHONE

Pridružite se nam na team building kulinarični delavnici

Ideje za kosilo lahko postanejo problem, kadar nimamo časa skuhati kvalitetnega in okusnega kosila, pa tudi takrat ko to ne znamo, ali pa smo zaradi službenih obveznosti ves čas pod stresom. A delodajalci se teh naših težav zavedajo, zato motivacija in zadovoljstvo zaposlenih postaja vse bolj pomembna. V ta namen vodilni organizirajo kulinarične delavnice, ki jih vključijo v team building dogodke. Zato vsi zaposleni, kadar dobite vljudno vabilo: “pridružite se nam na team building kulinarični delavnici”, nikar ne oklevajte in se pridružite svojim sodelavcem. Team building sam po sebi pomeni druženja, srečanja, delavnice in druge oblike zaposlenih izven delovnega mesta.

NAMIG: Odlične, specifične in z ekološko kulinariko obarvane, team building delavnice, organizira tudi ekološko posestvo Trnulja. Zraven pogosto obiskanih in redno organiziranih kulinaričnih delavnic, pa Trnulja organizira tudi druge team building programe: poslovne ekološke zajtrke, športno obarvane team buildinge, večdnevne team buildinge, vožnje z električno kočijo, supanje po Ljubljanici, itd… Vsi programi Trnulja.com, so predstavljeni na povezavi.

ideje za kosilo

Organizacija gostinskih dogodkov in kulinarične delavnice

Pridružite se nam na team building kulinarični delavnici! Kadar želi vodstvo podjetja izboljšati timsko delo med zaposlenimi, pogosto organizira delavnice, kjer se zaposleni naučijo kuharskih umetnosti. Najbolj poznane so kulinarične delavnice, delavnice presne hrane, slaščičarske delavnice, delavnice o zdravi prehrani in delavnice peka kruha. Organizatorji team building dogodkov, pogosto na teh druženjih, za otroke zaposlenih organizirajo tudi kuharske delavnice za otroke.

ideje za kosilo

Ideje za kosilo

Na kulinaričnih delavnicah vas bodo izkušeni in priznani kuharski mojstri popeljali v skrivnosti kuhanja, naučili se boste pravilno pripraviti pogrinjke in sestaviti meni za slavnostno kosilo. Dobili boste mnoge ideje za kosilo, predvsem so priljubljene ideje za kosilo brez mesa, ideje za kosilo v pol ure, ideje za kosilo v službi, ideje za dobro kosilo in ideje za enostavno kosilo. Vse te ideje za kosilo vam bodo predstavljene na kulinarični team building delavnici, prav tako jih boste sami pripravili in jih na koncu skupaj s sodelavci tudi pojedli.

ideje za kosilo

Cilji motivacijske kulinarične delavnice

Cilji motivacijske delavnice so v prvi vrsti priprava okusnega kosila, kjer pride do izraza komunikacija med zaposlenimi, ki morajo dosledno upoštevati navodila in delitev dela kuharskega mojstra. Prav tako morajo udeleženci delavnice izpolnjevati cilje v podanem roku in zato morajo uporabiti vso svojo kreativnost, domiselnost in inovativnost. Člani ekipe morajo delovati kot skupina in s timskim delom premagati osebnostne in značajske razlike.

Viri:

Finance.si,
http://www.hospitalitynet.org/news

Organizator: ETC Adriatic