ADDRESS


PHONE

Najlepše team building lokacije v Sloveniji

Najlepše team building lokacije v Sloveniji

Kje so najlepše team building lokacije v Sloveniji? Team building je tudi v Slovenskih podjetjih vse bolj razširjena dejavnost, zato poglejmo, katere so najlepše team building lokacije v Sloveniji. Team building dogodke ponuja vse več agencij, organizacija dogodkov pa od organizatorjev zahteva vse več domišljije in kreativnosti. Tukaj vam bomo predstavili teambuilding lokacije, kjer svoje programe izvaja agencija ETC Adriatic. V ETC Adriatic se že dolga leta trudijo za zadovoljstvo strank in so pridobili že mnoga znanja in izkušnje. Ponujajo mnoge odlične programe in zanimive team building lokacije, izvedejo pa tudi celostno organizacijo dogodka. Gostili so že mnoge team building delavnice za podjetja in organizacije, med njimi tudi večje mednarodne organizacije. Zavedajo se, da je vsaka stranka posebna in zahteva individualno obravnavo, prav tako so skozi izkušnje prišli do spoznanja, da zaposleni tudi skozi team building dogodke ocenjujejo svoje podjetje in vodilne. Zato so njihovi programi in teambuilding lokacije vedno izvirni in plod njihovega znanja, hkrati pa poskrbijo za dobro počutje prav vsakega udeleženca.

team building lokacije

Najboljše team building lokacije agencije ETC Adriatic

V ATC Adriatic izvajajo zabavni in strokovni team building, prav tako izvajajo team building igre tako v poletnem, kot v zimskem času. Na željo naročnika pripravijo piknik prostor, uredijo najem dvorane, ozvočenje prireditev in poskrbijo za animacijo. Pogosto se podjetja odločajo tudi za enodnevni izlet, ali pa želijo team building vikend. V primeru team building programa, ki traja več dni, organizatorji poskrbijo tudi za namestitev v hotelu ali apartmajih, udeleženci pa lahko bivajo tudi v kampih v neposredni bližini morja, pozimi pa v čudovitih alpskih hišicah, ki stojijo le lučaj od smučišč.

Najlepše team building lokacije, ki jih ponujajo v ETC Adriatic

  • Račji otok se nahaja v bližini Kongresnega centra Brdo, ki je resnično odlična lokacija za vaš team building dogodek, saj je umaknjen v naravo, kjer lahko organiziramo piknik v objemu gozdov, a vseeno v duhu elegance, sproščenosti in zasebnosti.
  • Rimske terme se nahajajo na lokaciji, ki ima že 200 letno tradicijo in je idealna lokacija za organiziranje vseh vrst dogodkov. Aktivnosti se lahko nahajajo na mnogih zelenih površinah, udeleženci pa se lahko razvajajo v bazenih in wellnesu, lahko pa se podajo na izlete po prelepi okolici. Priporočamo ogled pivovarne Laško, Aškerčeve domačije ali pa si ogledate znameniti grad Tabor. Športni navdušenci pa lahko izkoristijo prednosti team building lokacije in se odpravijo na izlet po mnogih kolesarskih ali pohodniških poteh.

Preberite še: Team Building kulinarične delavnice – opis tukaj