ADDRESS


PHONE

Čudoviti cvetlični lonci za darilo

Čudoviti cvetlični lonci za darilo bodo odlično presenečenje za še tako zahtevnega obdarjenca. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in oblikami, tako da se bodo odlično podali v vsak ambient. Vsak izdelek je unikaten, skrbno izdelan iz kakovostnih naravnih materialov in ročno poslikan, lahko pa ga tudi personalizirate.

.

Zakaj izbrati keramične cvetlične lonce?

.

Ko bi obdarjenemu radi podarili rožo, lahko darilo dvignete na naslednjo raven tako, da mu zraven podarite še keramičen cvetlični lonec. Zaradi načina izdelave in materialov, so boljša izbira od plastičnih. Plastični so sicer cenejši in neobčutljivi na udarce, vendar lahko ustvarijo neprijetno mikro klimo v lončku. Keramika nareč odlično izolira temperaturo, kar omogoča sobnim rastlinam zmerne klimatske pogoje. [1] In poleg tega je tudi videz keramičnih cvetličnih loncev bolj prestižen in zato idealen za darilo.

.

Čudoviti cvetlični lonci za darilo
Cvetlični lonček PANNdora

.

Ali je cvetlični keramični lonec res boljši od ostalih?

.

Keramični cvetlični lonci so trajni, imajo odlične izolacijske lastnosti, poleg tega pa dobro zadržujejo vlago v prsti. Poleti se ne bodo pregreli, pozimi pa lahko celo prenesejo zmrzal če se jih dobro podloži. Tako se voda ne bo predlogo zadrževala v prsti, ali zmrznila na podlago.  Keramični izdelki v PANNart ceramics izdelani iz prečiščene gline, zaradi česa so bele barve. Pri drugem žganju, je vsak cvetlični lonec prevlečen s transparentno glazuro, s katero dobi posebne lastnosti keramike in značilen sijaj.

.
3 ideje kako podariti čudoviti cvetlični lonec za darilo

.

Če pa ste že siti navadnih, klasičnih daril in ne želite podariti rož, imamo za vas nekaj idej.

  1. Namesto rož lahko v cvetlični lonec posadite jagode, tako bo obdarjeni poleg cvetja, lahko užival tudi v plodovih. V PANNart ceramics imajo na voljo več različnih velikosti cvetličnih loncev.
  2. Mali cvetlični lonček PANNdora je idealen tudi za shranjevanje malih predmetov, mi pa vam predlagamo, da ga napolnite s sladkarijami, ki jih ima obdarjenec najraje in ga presenetite z lično zavitim darilom, ki ga lahko kasneje sam uporabi na več različnih načinov.
  3. Če ima vaš obdarjenec rad »naredi si sam projekte«, mu lahko podarite sestavljeno darilo. Lično mu zavijte semena, nekaj zemlje, lopatko in zraven priložite čudovit cvetlični lonec iz ponudbe, naj si kar sam posadi rastlino, ki jo bo lahko občudoval v svojem stanovanju.  
  4. Krasna darila, lonce in vaze, boste našli tudi na povezavi: https://www.mimiporcelan.si/kategorija-izdelka/darila/

.

.

oznake besedila: Čudoviti cvetlični lonci za darilo