ADDRESS


PHONE

Energetske rešitve za vsak dom

Tisti kateri gradijo na novo svoj dom, se redno sprašujejo kako glede ogrevanja ali hlajenja svoje nove hiše. Zato iščejo podjetja, ki se ukvarjajo z ogrevanjem, hlajenjem in danes tudi z prezračevanjem, ki imajo vse na enem mestu. Energetske rešitve, kot se temu reče, so danes zelo dobrodošle in zelo pomembne. Zakaj bi plačevali ogromne položnice, zakaj bi iskali različne izvajalce, če pa imajo v Panheat vse na enem mestu. Ponujajo vam vse rešitve, ki jih potrebujete doma. Poleg hlajenja, ogrevanje in prezračevanja, vam lahko tudi ponudijo sončno elektrarno.

Panheat je podjetje, ki je zaupanja vredno in vam poišče idealne rešitve za vaš dom. Mnogi sami kupujejo klime in prezračevalnike. Potem iščejo izvajalce za montažo, poleg tega ne deluje vse, kot bi moralo. Stroški se nabirajo in vsi so nezadovoljni. Zato vam garantirajo v Panheat, da pri njim tega ni. Energetska rešitev za vsak dom, od tam boste odšli zadovoljni in polni novih upanj. Danes je zelo pomembno, kako se odločimo glede ogrevanja doma. Ni pa samo ogrevanje več tako pomembno, prav tako samo prezračevanje. Zakaj bi se nam nabirala vlaga in plesen, če prezračevalniki lahko vse to rešijo. Tudi brez klime danes ni mogoče biti. Ampak kako vse skupaj rešiti na ugoden način?

Nič sami ne delajte, ne kupujte nekaj na svojo pest. Tukaj dobite vse, posvet, nakup, prevoz in montažo. Dobite tudi na določene sisteme do 20 let garancije in vse težave vam rešujejo tudi po tem času. Sama montaža je v ceni, ne rabite iskati dodatnih mojstrov. Ti mojstri vam pripeljejo vse na dom, prav tako uredijo montažo in vse kar spada zraven. Kdo vam vse to ponuja na enem mestu, še na začetku pa vam nudijo energetske rešitve. Nihče vas ne sili, da se za njih odločite, ampak dobro premislite. Sam posvet vas nič ne stane, zato jih pokličite še danes.